Hero

Veelgestelde vragen

×

Handig om te weten

Waarom heb ik als ZZP'er een boekhouder nodig?

Een boekhouder kan je helpen om je financiën op orde te houden, belastingverplichtingen te vervullen en potentiële aftrekposten te benutten, zodat je tijd en geld bespaart en je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Welke specifieke diensten bieden jullie aan voor ZZP'ers?

We bieden een breed scala aan diensten, waaronder boekhouding, belastingadvies, jaarrekeningen, facturering, BTW-aangiften, en hulp bij financiële planning.

Wat zijn de voordelen van samenwerken met een boekhouder die gespecialiseerd is in ZZP'ers?

We begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen van ZZP’ers, waardoor we advies en ondersteuning kunnen bieden die specifiek op jouw situatie is afgestemd. Hierdoor kun je efficiënter werken en financiële fouten voorkomen.

Helpen jullie ook bij belastingaangiften voor ZZP'ers?

Ja, we zijn gespecialiseerd in belastingaangiften voor ZZP’ers. We zorgen ervoor dat je aan je belastingverplichtingen voldoet en helpen je om mogelijke belastingvoordelen te benutten.

Kan ik jullie ook om advies vragen over mijn financiële groeistrategie?

Zeker, naast onze basisdiensten bieden we ook advies en begeleiding om je financiële groei en succes als ZZP’er te bevorderen.

Wat als ik weinig ervaring heb met financiën en boekhouding?

Geen zorgen. We zijn hier om je te begeleiden. We leggen financiële termen en processen op een begrijpelijke manier uit en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Wat zijn de kosten van jullie diensten voor ZZP'ers?

Onze tarieven variëren afhankelijk van de specifieke diensten die je nodig hebt en de omvang van je onderneming. We bieden transparante prijsstelling en maatwerkoplossingen.

Hoe kan ik een afspraak maken om te bespreken hoe jullie mijn ZZP-bedrijf kunnen helpen?

Je kunt gemakkelijk een afspraak maken via onze website of contactgegevens. We staan klaar om je te ontmoeten, je situatie te bespreken en te kijken hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen? Of wil je gebruik maken van onze diensten? Wij staan je graag te woord.

Neem contact op