×
Boekhouding uitbesteden

ZZP-Next

Boekhouding uitbesteden

Ga je je boekhouding als ZZP’er uitbesteden? Dan blijf je als ondernemer zelf de verantwoordelijkheid houden over je administratie en belastingaangifte. Denk daarbij aan geldende wet- en regelgeving, inclusief belastingverplichtingen, btw-aangiften en inkomstenbelasting. Kies voor een betrouwbare partner om jouw boekhouding te verzorgen, zoals ZZP-Next, zodat jouw boekhouding nauwkeurig en tijdig wordt bijgehouden volgens deze regels. Zo kun jij je concentreren op je kernactiviteiten en loop je geen fiscale voordelen mis. Met de begeleiding van ZZP-Next -die jouw taal spreekt- kun je als ZZP’er nauwkeurigheid waarborgen zonder te veel tijdsinvestering.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ

Yuki boekhoudprogramma

Alles geregeld

Simpel en inzichtelijk

Service

€ 69,- Per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Opstellen aangiftes BTW
 • Opstellen aangiftes Inkomstenbelasting
 • Realtime inzicht in boekhouding

Bekijk pakket

Full service

€ 109,- Per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Verwerking van 120 facturen per jaar
 • Opstellen aangiftes BTW en IB
 • Realtime inzicht in boekhouding

Bekijk pakket

Top service

€ 129,- Per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Verwerking van 240 facturen per jaar
 • Opstellen aangiftes BTW en IB
 • Realtime inzicht in boekhouding

Bekijk pakket

*Bij het inschrijven voor onze diensten brengen we een eenmalige inschrijfvergoeding van €149,- in rekening. Daarnaast geldt een maandelijkse toeslag van €25,- voor een VOF en €30,- voor een onderneming met personeel. In geval van overschrijding van het aantal mutaties, zullen we met jou in overleg treden om het tarief te bespreken.

Wet en regelgeving

Wet- en regelgeving

Uitbesteding boekhouding

Het is als ondernemer niet wettelijk verplicht om een externe partij te hebben aan wie je je boekhouding uitbesteed. Het is zeker ook mogelijk om alles zelf te doen. De vraag is dan alleen wel of je voldoende op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving en of je geen fiscale voordelen laat liggen. Het is dus zeker verstandig om een externe partij in te schakelen. De volgende vraag is dan of je een boekhouder of een accountant kiest. Boekhouder mag in principe iedereen zich noemen maar accountant is een wettelijk beschermde titel. Om deze titel te mogen dragen moet je ook zijn ingeschreven bij het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants). Het zijn van accountant brengt een aantal verplichtingen met zich mee zoals jaarlijkse bijscholing en een goed werkend kwaliteitssysteem. Daarnaast moet de accountant zich aan gedrags- en beroepsregels houden. Dit waarborgt de kwaliteit en daardoor weet je zeker dat de accountant op de hoogte is van alle actuele wet- en regelgeving. Doordat wij er bij ZZP-Next voor hebben gekozen om uitsluitend te werken voor eenmanszaken en vof’s, kunnen wij onze prijzen laag houden terwijl er toch een accountant meekijkt.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ

Arbeidsongeschiktheidsverzekering, moet ik die afsluiten?

Je bent (nog) niet verplicht om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten, maar het kan zeker verstandig zijn.  Hiervoor is het aan te raden je persoonlijke situatie in acht te nemen en jezelf de vraag te stellen “wat gebeurt er wanneer ik ziek wordt en er geen ander inkomen meer is?”. Voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn er verschillende mogelijkheden. Kom je net uit loondienst dan kun je je vrijwillig aansluiten bij het UWV. Let op, dit moet binnen 13 weken na uitdienst treding. Je kunt je ook aansluiten bij een commerciële verzekeraar. Of je kiest bijvoorbeeld voor een broodfonds of crowdsurance. Kortom, er zijn best wel wat mogelijkheden en het is goed eens na te denken over wat het beste bij jou zal passen. Vraag een adviesgesprek aan!

Waarom ZZP-Next

Onbeperkt advies

In al onze pakketten is het ZZP advies inbegrepen. Wil je graag iets weten? We zijn maar één belletje van jou vandaan!

Ervaren specialisten

Met 10 jaar ervaring kennen we alle ins en outs voor de zzp’er en loop je geen fiscaal voordeel mis

Vast bedrag per maand

Al vanaf € 69.00 per maand verzorgen we de BTW en Inkomstenbelasting en krijg je pro actief advies.

Ontworpen voor ZZP'ers

Yuki

Ontworpen voor ZZP’ers

Onze boekhoudsoftware is speciaal ontworpen voor ZZP’ers die hun boekhouding willen uitbesteden. Deze online tool automatiseert financiële processen, biedt real-time inzicht in inkomsten en uitgaven, en zorgt voor naleving van wet- en regelgeving. Zowel jij als wij hebben altijd toegang tot je administratie, waar en wanneer dan ook. Wat ervoor zorgt dat we snel kunnen schakelen bij vragen. De software is zo in te regelen dat er veel geautomatiseerd kan worden wat fouten minimaliseert, en snelheid bevorderd. Het platform heeft een dashboard met duidelijke kengetallen waardoor je realtime inzicht hebt en weloverwogen beslissingen kan nemen.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ

Financiele prestaties optimaliseren Strategiesessies

Waarom ZZP-Next

Waarom kiezen voor ZZP-Next?

Jouw administratie en belastingaangifte uit handen geven brengt vanzelfsprekend een aantal voordelen met zich mee. De grootste voordelen van een accountant inhuren bij ZZP-Next, zijn:

 • Het scheelt jou als ondernemer veel tijd;
 • Je hoeft zelf de expertise niet te hebben;
 • Je hebt onbeperkt advies beschikbaar van ervaren accountants;
 • Kunt overal je boekhouding (online) bijwerken;
 • Jouw boekhouding is altijd up to date en overal beschikbaar.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ