×
Jaarrekening opstellen ZZP-Next

Jouw bedrijfsvoering helder

Jaarcijfers opstellen

Als ZZP’er heb je geen formele jaarrekening nodig, en daarom stellen wij die standaard niet voor je op. Wat we wel doen, is een bijlage bij de aangifte inkomstenbelasting opstellen. Dit is helemaal prima, aangezien de kosten voor een formele jaarrekening vaak onnodig hoog zijn en dit niet vereist is door de Belastingdienst en of kredietverstrekkers . Onze jaarcijfers omvatten de balans en de winst- en verliesrekening. De balans toont je bezittingen en schulden, terwijl de winst- en verliesrekening de omzet en kosten weergeeft, waarbij het verschil de winst is. Deze vastgestelde winst vormt de basis van je inkomen, dat we verwerken in de aangifte inkomstenbelasting. Hierin nemen we ook andere persoonlijke zaken op, zoals hypotheekrente aftrek, pensioenbijdragen en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zodra we de conceptaangifte gereed hebben, bespreken we deze graag met jou, ofwel persoonlijk op kantoor, via online vergaderingen of telefonisch.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ

Yuki boekhoudprogramma

Alles geregeld

Simpel en inzichtelijk

Service

€ 72,50 Per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Opstellen aangiftes BTW
 • Opstellen aangiftes Inkomstenbelasting
 • Realtime inzicht in boekhouding

Vertel mij meer!

Full service

€ 115,- Per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Verwerking van 120 facturen per jaar
 • Opstellen aangiftes BTW en IB
 • Realtime inzicht in boekhouding

Bekijk pakket

Top service

€ 135,- Per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Verwerking van 240 facturen per jaar
 • Opstellen aangiftes BTW en IB
 • Realtime inzicht in boekhouding

Bekijk pakket

*Bij het inschrijven voor onze diensten brengen we een eenmalige inschrijfvergoeding van €149,- in rekening. Daarnaast geldt een maandelijkse toeslag van €25,- voor een VOF en €30,- voor een onderneming met personeel. In geval van overschrijding van het aantal mutaties, zullen we met jou in overleg treden om het tarief te bespreken.

Wet en regelgeving

Opstellen jaarcijfers

Samenwerking MKB Accountants

In sommige gevallen kan het zo zijn dat je toch wel een formele jaarrekening nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan een NIWO verklaring, Bewind voering en NEN normeringen. Ook dan kunnen we je helpen. Wij hebben hiervoor een hele prettige samenwerking met onze collega’s van MKB accountants. Mocht jouw onderneming behoorlijk groeien en komt er personeel bij of past de rechtsvorm BV beter bij je? Dan is het een logische stap om door te groeien naar MKB Accountants.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ

Aanslag belastingdienst is binnen… Dat was schrikken!

Zo, dat was even schrikken! De jaarlijkse aanslag van de belastingdienst is weer binnen. Bij ZZP-Next doen we dit anders! Wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer niet meer hoeft te schrikken van deze aanslag. Vooraf bespreken we met jou wat de verwachtingen zijn voor het komende jaar. Hier maken we een berekening van zodat jij alvast een indicatie hebt wat de ‘te betalen belasting’ zal zijn. Zo weet je vooraf goed waar je aan toe bent en welk bedrag je in de loop van het jaar apart moet zetten. Halverwege het jaar monitoren we dit nogmaals en stellen het desgewenst bij. Dit zorgt ervoor dat jij niet voor vervelende verrassingen komt te staan! Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Waarom ZZP-Next

Onbeperkt advies

In al onze pakketten is het ZZP advies inbegrepen. Wil je graag iets weten? We zijn maar één belletje van jou vandaan!

Ervaren specialisten

Met 10 jaar ervaring kennen we alle ins en outs voor de zzp’er en loop je geen fiscaal voordeel mis

Vast bedrag per maand

Al vanaf € 72,50 per maand verzorgen we de BTW en Inkomstenbelasting en krijg je pro actief advies.

Ontworpen voor ZZP'ers

Boekhoudsoftware

Geautomatiseerde boekhoudprocessen

Online boekhoudsoftware  kan voor een ZZP’er aanzienlijke voordelen bieden bij het opstellen van een jaarrekening. Met geautomatiseerde boekhoudprocessen en geïntegreerde functies kan de software de tijdrovende taken van het verzamelen en verwerken van financiële gegevens aanzienlijk verminderen. Hierdoor blijft er meer tijd over om je te concentreren op je kernactiviteiten en zakelijke groei. De boekhoudsoftware houdt rekening met de geldende wet- en regelgeving bij het opstellen van de jaarcijfers, inclusief specifieke boekhoudstandaarden en rapportagevereisten. Dit minimaliseert het risico op fouten en zorgt ervoor dat jouw jaarcijfers accuraat zijn. Bovendien biedt de software real-time inzicht in je financiële situatie, waardoor je tussentijds je resultaten kan monitoren en er geen verassingen achteraf ontstaan.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ