×
Boekhoudpakket ZZP

Nauwkeurigheid is cruciaal

Boekhoudpakket ZZP

Optimaliseer je financiële inzicht als ZZP’er met geavanceerde boekhoudsoftware en krijg zo de ruimte om optimaal te ondernemen. Deze pakketten bieden ons de mogelijkheid om met je mee te kijken en je dus ook proactief te kunnen adviseren en helpen wanneer nodig. De pakketten bieden geautomatiseerde factuurverwerking, bankkoppelingen, real -time informatie over openstaande posten en de hoogte van de te betalen BTW. Het aanleveren van de documenten in de software kan per mail of via de handige app op je telefoon. Daarnaast dient het pakket als back-up voor al je facturen waardoor je gelijk aan de bewaarplicht van de belastingdienst voldoet.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ

Boekhoudpakket programma ZZP-Next

Alles geregeld

Simpel en inzichtelijk

Wij rekenen eenmalige opstartkosten om direct voor jou aan de slag te kunnen. Deze opstartkosten zijn € 149,-.

Service

€ 72,50 per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Opstellen aangiftes BTW
 • Opstellen aangiftes Inkomstenbelasting
 • Realtime inzicht in boekhouding

Vertel mij meer!

Full service

€ 115,- per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Verwerking van 120 facturen per jaar
 • Opstellen aangiftes BTW en IB
 • Realtime inzicht in boekhouding

Bekijk pakket

Top service

€ 135,- per maand

 • Onbeperkt zzp advies
 • Opstellen jaarcijfers
 • Verwerking van 240 facturen per jaar
 • Opstellen aangiftes BTW en IB
 • Realtime inzicht in boekhouding

Bekijk pakket

*Bij het inschrijven voor onze diensten brengen we een eenmalige inschrijfvergoeding van €149,- in rekening. Daarnaast geldt een maandelijkse toeslag van €25,- voor een VOF en €30,- voor een onderneming met personeel. In geval van overschrijding van het aantal mutaties, zullen we met jou in overleg treden om het tarief te bespreken.

Bespaar kosten en tijd

Meerwaarde van boekhoudpakketten

Bespaar kosten en tijd

Bij ZZP Next werken we met twee online boekhoudprogramma’s. Voor het Service-abonnement gebruiken we Informer, waarbij je zelf de boekhouding bijhoudt, inclusief het verwerken van inkomende facturen en het koppelen van bankmutaties. We controleren en dienen per kwartaal de BTW-aangifte voor je in.

Bij het Full- en Top Service-abonnement kun je bonnen en facturen eenvoudig per e-mail of app aanleveren, deze verwerken wij dan dagelijks voor je. Hier gebruiken we Yuki voor, een platform dat veel automatisering biedt om fouten te minimaliseren. Zo is je boekhouding altijd up-to-date.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ

Pensioen, moet ik daar iets aan doen?

Op het moment dat je ondernemer wordt bouw je nergens meer pensioen op. In loondienst is dat vaak wel het geval. Verwacht je op pensioenleeftijd meer nodig te hebben dan enkel je AOW dan is het verstandig om voor je pensioen te gaan sparen.  Als ondernemer heb je hier verschillende mogelijkheden voor. Je kunt ergens een lijfrente afsluiten, banksparen, maar je kunt ook zelf geld apart zetten voor later. Daarnaast kun je ervoor kiezen om er (nu al) voor te zorgen dat jouw kosten op pensioenleeftijd lager zijn door bijvoorbeeld je hypotheek versneld af te lossen. Of kies ervoor om een passief inkomen te genereren, bijvoorbeeld onroerend dat je kunt verhuren. Lastig kiezen? Vraag ons gerust om informatie en advies!

Waarom ZZP-Next

Onbeperkt advies

In al onze pakketten is het ZZP advies inbegrepen. Wil je graag iets weten? We zijn maar één belletje van jou vandaan!

Ervaren specialisten

Met 10 jaar ervaring kennen we alle ins en outs voor de zzp’er en loop je geen fiscaal voordeel mis

Vast bedrag per maand

Al vanaf € 72,50 per maand verzorgen we de BTW en Inkomstenbelasting en krijg je pro actief advies.

Boekhoudpakket Yuki

Yuki

Ontworpen voor ZZP’ers

Onze geavanceerde boekhoudsoftware, zoals Yuki en Informer, is specifiek ontworpen voor ZZP’ers. Deze programma’s sluiten naadloos aan bij de unieke behoeften van ZZP’ers. Met behulp van geautomatiseerde functies kunnen ZZP’ers hun financiële taken efficiënt beheren, waaronder het eenvoudig verwerken van facturen en bonnen. Via deze platforms krijg je als ZZP’er real-time inzicht in je inkomsten, uitgaven en winst, waardoor je weloverwogen zakelijke beslissingen kunt nemen. Je administratie is altijd up-to-date en overzichtelijk, waar en wanneer je maar wilt!

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ

financieel beheer en groeiplanning Strategiesessies

Nauwkeurig geregeld

Jouw belastingaangiftes nauwkeurig geregeld

Als ZZP’er ontkom je niet aan belastingaangifte, waarbij je te maken hebt met zowel de BTW als de Inkomstenbelasting. Onze boekhoudpakketten maken het indienen van de BTW-aangifte eenvoudig, zonder dat je inloggegevens of een DigiD van de ondernemer nodig hebt. Hierdoor voorkomen we fouten die kunnen optreden bij handmatig overtypen. Je bent alleen verantwoordelijk voor eventuele betaling van de BTW.

Voor de Inkomstenbelasting stellen we na afloop van het boekjaar de jaarcijfers op, inclusief balans en resultatenrekening. De winst uit deze resultatenrekening vormt de basis voor je inkomen, dat we verwerken in de aangifte Inkomstenbelasting. Deze aangifte is vergelijkbaar met de aangifte die je deed voordat je ondernemer werd.

Vrijblijvend adviesgesprek of bekijk onze FAQ