Menu

Startersavond ZZP-er 5 september 2019

donderdag 05 september, 2019 | 20:00 tot 22:00 uur

Ben je van plan voor jezelf te gaan beginnen, of ben je net voor jezelf begonnen? Dan is deze bijeenkomst uitermate geschikt voor jou! Als starter komt er heel veel op je af. Het is dus goed om van deskundigen te horen waar je allemaal op moet letten. Graag willen we je tijdens deze startersavond… Lees meer »

Yuki masterclass 12 september 2019

donderdag 12 september, 2019 | 18:30 tot 21:30 uur

Wij willen onze ondernemers de beste service bieden! Daarom organiseren wij samen met Yuki een masterclass zodat je als ondernemer het optimale uit Yuki kan halen. In de masterclass besteden we aandacht aan de nieuwe verkoopmodule met alle nieuwe mogelijkheden zoals Mollie en Offertes. Daarnaast laat Yuki jullie zien hoe jullie grip houden op de… Lees meer »

ZZP administratie voor zelfstandige ondernemers

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp´er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt.

ZZP-Next advies?