Hero

Yuki

×

Wat is Yuki?

Yuki is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van cloudgebaseerde boekhoud- en financiële administratiediensten. Het biedt een digitaal platform dat bedrijven en accountantskantoren helpt bij het automatiseren en stroomlijnen van hun boekhoudkundige processen.

Yuki’s platform maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en geavanceerde automatiseringstechnologieën om handmatige taken te verminderen en nauwkeurige financiële gegevens te genereren. Hierdoor kunnen gebruikers hun boekhouding efficiënter beheren en real-time inzicht krijgen in hun financiële situatie.

De diensten van Yuki omvatten onder andere:

  1. Automatische gegevensverwerking: Het platform verwerkt automatisch inkomende facturen, bonnen en banktransacties, waardoor handmatige gegevensinvoer wordt geminimaliseerd.
  2. Facturatie: Gebruikers kunnen facturen genereren en verzenden vanuit het platform, en klantgegevens en betalingsstatussen beheren.
  3. Samenwerking: Het platform stelt accountants, boekhouders en ondernemers in staat om samen te werken aan dezelfde financiële gegevens, wat de communicatie en samenwerking vergemakkelijkt.
  4. Rapportage: Yuki biedt realtime financiële rapporten en overzichten, waardoor gebruikers een duidelijk inzicht hebben in hun financiële prestaties.
  5. Belastingaangiftes: Het platform ondersteunt de voorbereiding van belastingaangiftes en helpt gebruikers bij het voldoen aan fiscale verplichtingen.

Yuki’s doel is om boekhouding minder tijdrovend en complex te maken door technologische innovaties te combineren met de expertise van accountants en financiële professionals. Het bedrijf biedt oplossingen voor zowel ondernemingen als accountantskantoren om hun financiële processen te vereenvoudigen en te verbeteren.


Alle hoofdcategorieën:

BelastingBoekhoudingOverig