Menu

Ben jij abonnee van ZZP Nederland? Dan kun je gebruik maken van onze voordelige tarieven. Speciaal voor ZZP Nederland abonnees, bieden wij een mooie korting aan.

Accountant voor zzp-ers: ZZP-Next

Als zzp-er sta je er bij ZZP-Next nooit alleen voor. Wij ondersteunen je op het gebied van accountancy. Daarin specialiseren wij ons in zzp-ers. Ben je aangesloten bij ZZP Nederland? Dan hoef je bij ons geen inschrijfkosten te betalen! Deze zijn normaal €75,- exclusief btw.

Voor een vast bedrag per maand, kun je van ZZP-Next deskundig advies en betrokkenheid verwachten. Je boekhouding kun je volledig online doen, deze staat op een veilige plek in de cloud.

De voordelen als ZZP Nederland abonnee

De voordelen die je krijgt, wanneer je abonnee bent bij ZZP Nederland:

  • Geen inschrijfkosten betalen bij ZZP-Next (deze bedragen normaal €75,-)
  • Wanneer je kiest voor het basis pakket van €69,- per maand, dan zit hier €10,- van het Informer basis pakket bij inbegrepen. Wanneer je al een abonnement hebt bij Informer, betaal je dus €10,- per maand minder.

Schrijf je in bij ZZP-Next en maak gebruik van de actie

Wil je gebruik maken van de diensten van ZZP-Next? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak gebruik van onze speciale actie voor abonnees van ZZP Nederland. Ook wanneer je graag meer informatie wilt ontvangen, kun je contact met ons opnemen.

ZZP administratie voor zelfstandige ondernemers

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp´er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt.

ZZP-Next advies?