Menu

Heb jij last van aangifte vrees?

Ben je in 2015 gestart als ZZP-er en moet je binnenkort voor de eerste keer je zakelijke belastingaangifte doen? Voor veel ondernemers is die eerste keer aangifte doen best lastig. Alles is nieuw en je bent niet op de hoogte van alles wat de fiscus van je vraagt. Net zo belangrijk; hoe maak je optimaal gebruik van de fiscale ruimte die dezelfde fiscus ondernemers biedt?

Kom naar de aangifteavond van ZZP-Next

Als beginnend ZZP-er komt je werk als eerste. Maar wil je tegelijk ook goed van start met je belastingzaken, kom dan naar Aangifteavond van ZZP-Next. In twee uur tijd krijg je uitleg over:

  • Welke aangiftes zijn er?
  • Waar geef je welke belasting aan?
  • Welke fiscale aftrekposten zijn er?
  • Uitstel van betalen
  • Antwoorden op de vragen die je misschien zelf al hebt.

 

Vakkundig ZZP-Advies

De Aangifte Avond is een initiatief van ZZP-Next, gespecialiseerd in de administratie van startende en zelfstandige kleine ondernemers. De avond wordt verzorgd door een accountant die gespecialiseerd is in administratieve en fiscale zaken voor ZZP-ers. De deelnemers zijn mensen in dezelfde starters-positie als jijzelf. Je kunt dus ook van hun vragen en ervaringen veel opsteken.

Klik hier om je op te geven voor de Aangifteavond. Deelname is gratis en leidt tot geen enkele verplichting.

ZZP administratie voor zelfstandige ondernemers

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp´er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt.

ZZP-Next advies?