Menu

Succesvolle eerste startersbijeenkomst ZZP-Next.

28 februari 2014

Dinsdag 25 februari 2014 was er en startersbijeenkomst van  ZZP-Next . De groep bestond uit enthousiaste toekomstige zzp-ers die overwegen om vanuit een uitkeringspositie door te stromen naar het ondernemerschap.

Nadat iedereen zichzelf kort had voorgesteld en de verwachtingen voor deze avond waren uitgesproken hebben we de 3 fases van het starten van een onderneming besproken. Dit hebben we gedaan aan de hand van informatie en verschillende stellingen. De onderwerpen die o.a. zijn besproken zijn:

Ondernemersplan

Keuze van de rechtsvorm

Starten vanuit een uitkeringspositie

Verzekeringen

Verklaring Arbeidsrelatie (VAR)

Zakelijke  kosten

Hoeveel belasting moet ik gaan betalen?

BTW

Tijdens de avond hebben we ook nog een gastspreker ontvangen. Marcel van Boohemen van Xantion uit Ede kwam vertellen hoe je je ICT als zzp-er het beste kan inrichten.

Wij willen de deelnemers hartelijk bedanken voor hun inbreng deze avond.

Mocht u na het lezen van dit artikel enthousiast geïnteresseerd geraakt zijn , op dinsdag 22 april wordt er weer een startersbijeenkomst gehouden. Hiervoor kunt u zich opgeven via de site  www.zzp-next.nl

ZZP administratie voor zelfstandige ondernemers

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp´er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt.

ZZP-Next advies?