Zelfstandig werken verdient mooie cijfers

Accountant Veenendaal

Onze referenties

 

Nico Rodenburg van Nico & Consulting:

“ZZP-Next is een kleinere organisatie die niet alleen je zakelijke administratie verwekt maar, noch belangrijker, je te woord staat met adviezen over zaken waar je zelf geen ster in bent.
Even Alja bellen of een afspraak op kantoor maken , gewoon doen zou ik zeggen. Dat geeft jouw rust om die dingen te doen waar je goed in bent.”

Rene en Marjan Kampert Reka Vloer:

“Vanaf 2013 zijn wij overgestapt naar ZZP-Next en als kleine ondernemer voelen wij ons hier zeer thuis vanwege de persoonlijke en professionele aanpak, welke perfect aansluit op nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf en de steeds vernieuwende regelgeving. Ook het boekhoudprogramma Yuki van ZZP-Next is voor de ondernemer gebruiksvriendelijk en geeft je op elk moment een duidelijk financieel overzicht van je onderneming. Wij van ReKa Vloer hopen op een prettige en langdurige samenwerking met ZZP-Next!”

Hans van der Klok van Hans van der Klok Productions:

“Als zelfstandig ondernemer ben ik erg tevreden over de samenwerking met ZZP-Next Accountants. Wat ik heel prettig vind, is dat de accountant actief in mijn zpp administratie meekijkt. Zo kan er direct worden bijgestuurd waar nodig en krijg ik onbeperkt advies. En dat voor een aantrekkelijk vast tarief per maand. Daarom kan ik ZZP-Next Accountants van harte aanbevelen.”

Zie ook onze beoordeling op Whitfieldd:

zzp

Twitter

Agenda

Bel mij terug

Vul hier je naam en telefoonnummer
in en wij bellen je z.s.m terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ALLE BLOGS

Laatste blog

"Privégebruik auto in je laatste btw-aangifte"

24 januari 2017 | Geen reacties

Heb je een auto van de zaak, dan moet je als ondernemer rekening houden met de ‘BTW privégebruik auto ’. De btw op de aanschaf, onderhoud en brandstof van deze auto mag als voorbelasting worden afgetrokken, míts je een voor de BTW belaste prestatie levert. Als je ook privé...

Lees meer...

Gratis E-boek


Word nieuwsbriefabonnee en ontvang de gratis download "De vijf meestgestelde vragen door ZZP-ers"

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.