• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Alja Köhnen

alja@zzp-next.nl

Alja Köhnen stond in 2013 aan de basis van ZZP-Next Accountants. ´Ik heb veel respect voor zzp´ers. Het geeft veel voldoening om deze ondernemers te ontlasten van de administratieve rompslomp en ze met praktisch advies écht verder te helpen.´

Geert Dreschler

dreschler@zzp-next.nl

´ZZP-Next past in mijn strategie om ondernemers te ontzorgen en de aandacht te geven die ze verdienen.´ Mede-oprichter Geert Dreschler is een gedreven accountant met veel ervaring. Hij is ook eigenaar van MKB Accountants Veenendaal en MKB Salarisadviseurs.

Marvin van Ginkel

administratie@zzp-next.nl

Het leukste van werken bij ZZP-next vind ik dat je zoveel diversiteit in je werk hebt. Je hebt te maken met allemaal verschillende bedrijven waardoor je altijd iets nieuw tegenkomt. Verder vind ik het een fijn idee om te werken voor ondernemers die zelf ook hard aan het werk zijn.

Niels Korevaar

administratie@zzp-next.nl

Het mooie van ZZP-next vind ik de wijze waarop wij ondernemers administratief ontzorgen en de aandacht geven die zij verdienen zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen. De diversiteit van klanten maakt het werk elke dag weer leuk en uitdagend. Heeft u vragen? Dan help ik u graag!

Jeanine de Leeuw

administratie@zzp-next.nl

Ik volg de opleiding junior assistent accountant niveau 4 en loop nu stage bij ZZP-next. Het leukste van stage lopen bij ZZP-next vind ik de diversiteit in het werk. Je werkt met zoveel verschillende bedrijven waardoor geen dag het zelfde is en ik alles wat ik op school geleerd heb ik praktijk kan brengen.