Menu

Alja Köhnen

alja@zzp-next.nl

Alja Köhnen stond in 2013 aan de basis van ZZP-Next Accountants. ´Ik heb veel respect voor zzp´ers. Het geeft veel voldoening om deze ondernemers te ontlasten van de administratieve rompslomp en ze met praktisch advies écht verder te helpen.´

Geert Dreschler

dreschler@zzp-next.nl

´ZZP-Next past in mijn strategie om ondernemers te ontzorgen en de aandacht te geven die ze verdienen.´ Mede-oprichter Geert Dreschler is een gedreven accountant met veel ervaring. Hij is ook eigenaar van MKB Accountants Veenendaal en MKB Salarisadviseurs.

Marvin van Ginkel

administratie@zzp-next.nl

Het leukste van werken bij ZZP-next vind ik dat je zoveel diversiteit in je werk hebt. Je hebt te maken met allemaal verschillende bedrijven waardoor je altijd iets nieuw tegenkomt. Verder vind ik het een fijn idee om te werken voor ondernemers die zelf ook hard aan het werk zijn.

Niels Korevaar

administratie@zzp-next.nl

Het mooie van ZZP-next vind ik de wijze waarop wij ondernemers administratief ontzorgen en de aandacht geven die zij verdienen zodat zij kunnen doen waar zij goed in zijn: ondernemen. De diversiteit van klanten maakt het werk elke dag weer leuk en uitdagend. Heeft u vragen? Dan help ik u graag!

Jeanine de Leeuw

administratie@zzp-next.nl

Wat het werken bij ZZP-Next leuk maakt is de diversiteit in het werk. Van het verwerken van alle facturen en vragen tot aan het controleren van alle administraties. Het is fijn als aan het einde van de dag alle administraties weer zijn bijgewerkt.

Anouk Pragt

administratie@zzp-next.nl

Ik voel mij betrokken bij mensen en hun ondernemingen. Ik hou van een fiscale uitdaging en ontzorg de ondernemers graag van administratieve verplichtingen zodat zij zich totaal kunnen focussen op hun onderneming. Door de diversiteit aan ZZP’ers is geen dag het zelfde bij ZZP-next