Menu

Hans van der Klok

“Als zelfstandig ondernemer ben ik erg tevreden over de samenwerking met ZZP-Next Accountants. Wat ik heel prettig vind, is dat de accountant actief in mijn administratie meekijkt. Zo kan er direct worden bijgestuurd waar nodig en krijg ik onbeperkt advies. En dat voor een aantrekkelijk vast tarief per maand. Daarom kan ik ZZP-Next Accountants van harte aanbevelen.”

Rene en Marjan Kampert

“Vanaf 2013 zijn wij overgestapt naar ZZP-Next en als kleine ondernemer voelen wij ons hier zeer thuis vanwege de persoonlijke en professionele aanpak, welke perfect aansluit op nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf en de steeds vernieuwende regelgeving. Ook het boekhoudprogramma Yuki van ZZP-Next is voor de ondernemer gebruiksvriendelijk en geeft je op elk moment een duidelijk financieel overzicht van je onderneming. Wij van ReKa Vloer hopen op een prettige en langdurige samenwerking met ZZP-Next!”

Nico Rodenburg

“ZZP-Next is een kleinere organisatie die niet alleen je zakelijke administratie verwekt maar, noch belangrijker, je te woord staat met adviezen over zaken waar je zelf geen ster in bent.
Even Alja bellen of een afspraak op kantoor maken , gewoon doen zou ik zeggen. Dat geeft jouw rust om die dingen te doen waar je goed in bent.”

Martin Schuurman

De keuze voor ZZP-Next was voor mij een no-brainer: als zelfstandige wil en moet je vooral met je vak bezig zijn en uitbesteden wat anderen beter kunnen. ZZP-Next is een professionele partner met up-to-date on-line mogelijkheden én een persoonlijke aanpak. Gemakkelijk benaderbaar en op alle vragen een antwoord waarmee je verder kunt. Dus: weg met die schoenendoos en Alja bellen!

 

Marian Hooijer

“Wat fijn is aan ZZP-Next is dat iedere klant gezien wordt als een belangrijk bedrijf. Hoe groot of klein je onderneming ook is. Er wordt door Alja altijd tijd vrijgemaakt en ze denkt mee om jouw onderneming zo goed mogelijk in beeld te brengen. Daarbij moet de boekhouding ook kloppen en dat staat voor haar op nummer één. Er worden duidelijke prioriteiten gesteld en je weet waar je aan toe bent. Erg tevreden! ”

Egbert van Ginkel

Wil je af van het gezeur van alles in een map doen? Wil je af van het idee dat elk minuutje support doorbelast wordt? Ga lekker boekhouden met ZZP-next. Alles in eigen hand, goede support bij vragen, laagdrempelig, eenvoudig, en all-inclusief! Hier wordt een ondernemer blij van!

 

Bert van Dijk

Mijn ervaring met ZZP – Next stamt al vanaf het allereerste begin.
Ondanks verhuizing naar een ander deel van het land, ben en blijf ik trouw aan ZZP-next. Want ik word vriendelijk, snel, adequaat en voor een zeer redelijke prijs geholpen. Mijn financiën zijn altijd op orde en ik heb er zelf weinig omkijken naar. Ik beveel ZZP-next zeker elke week wel een keertje ergens aan.

Yvette van Aarle

“Alja werd mij aanbevolen en ik was in de eerste week al blij dat ik ben overgestapt. Ze ontdekte ongevraagd een fout in de aangifte van mijn vorige boekhouder en zo leverde ze al meteen geld op. Maar ze nam ook de tijd om mij als ondernemer beter te leren kennen en wat een verademing is dat! Als we zitten hebben we een breder gesprek dan alleen over de cijfers. Alja is voor mij een verrijking en een toonbeeld van klantgerichtheid. En laat dat laatste nou net mijn vak zijn.”

Veerle van Santen

Tot nu toe erg fijne ervaring, ik krijg snel antwoord op een vraag en als me iets niet duidelijk is dan legt Alja het goed uit. Nu niet heel vaak contact meer en dat is een goed ding. Het eerste jaar maakte ik gebruik van een boekhoudprogramma dat ronduit verschrikkelijk was. Op aanraden van Alja naar Yuki overgestapt en sindsdien gaat het boekhouden vanzelf, heerlijk!

Mandy Rombout

De meeste ondernemers houden niet van de boekhouding, maar ik vind het leuk om te doen. Bij ZZP-next heb ik de mogelijkheid om wat ik zelf kan ook zelf te doen, daar ben ik blij mee. Zo houd ik zelf controle op mijn boekhouding en btw-aangifte. En als ik ergens hulp bij nodig heb kan ik altijd bij Alja terecht met mijn vragen, waardoor ik leer en weer snel verder kan met de boekhouding. Ik werk met een fijn boekhoudprogramma, de service van ZZP-Next is top en door het all-in tarief weet je waar je aan toe bent, een goede combinatie waar ik erg tevreden mee ben.

Martijn Plug

Als startende zelfstandig schilder ben ik zeer tevreden over ZZP next en het boekhoudprogramma Informer online. Ik scan mijn bonnen via de app op mijn telefoon in en kan ze online verwerken. Ideaal! Zodra ik vragen heb staat Alja paraat om deze op een uitgebreide wijze te beantwoorden. Kortom ik ben zeer tevreden!

Marianne de Bruijn

ZZP Next is altijd in staat om mij snel en volledig antwoord te geven op vragen over mijn boekhouding en met oplossingen te komen voor financiële vraagstukken. Zij ontzorgen mij op dit vlak ontzettend en dat ervaar ik als zeer prettig. Zo heb ik de ruimte om me vooral bezig te houden met mijn core business!

ZZP administratie voor zelfstandige ondernemers

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp´er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt.

ZZP-Next?