Menu

Het bijhouden van de administratie. Veel ondernemers worstelen er mee. De administratie is wel heel belangrijk, want je wilt toch weten wat je verdient en wat er uitgegeven wordt? Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je er uiteindelijk wat aan overhoudt. Een goede optie zou kunnen zijn om de ZZP administratie uit te besteden. Daar gaan we wat dieper op in.

Als ZZP’er de administratie zelf doen of uitbesteden?

Als ZZP’er heb je de keuze om de administratie zelf te doen of om de administratie uit te besteden. Als ondernemer heb je het al druk genoeg en dus is het logisch dat je geen zin of tijd meer hebt om ook nog de administratie zelf te doen. Het uitbesteden van de administratie is dan ook geen vreemde keuze.

Wanneer je besluit de administratie uit te besteden, dan kost het je bijna geen tijd meer. Het enige wat je maandelijks hoeft te doen is het verzamelen van alle administratie en deze aanleveren bij de accountant. ZZP-Next verzorgt de rest van de ZZP administratie.

Administratie uitbesteden bij ZZP-Next

Wanneer je de ZZP administratie uitbesteedt bij ZZP-Next, dan kun je ervan uitgaan dat wij de gehele administratie op ons nemen. Daarnaast geven wij advies en tips op het gebied van zelfstandig ondernemen. De boekhouding gebeurt bij ZZP-Next geheel online. Je betaalt hier een vast bedrag per maand voor. Het pakket waar je voor betaalt bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Onbeperkt advies
  • Een ZZP administratie pakket op maat
  • Actieve betrokkenheid van de accountants
  • Volledig online

Kies voor gemak en besteedt de administratie uit bij ZZP-Next

ZZP-Next is de accountant voor de online administratie van ZZP’ers. Het voordeel van online is dat je altijd en overal de boekhouding bij kunt werken en dit blijft altijd bewaard. ZZP-Next is gevestigd in Veenendaal, maar is werkzaam voor klanten door heel het land. Ben je op zoek naar een ZZP accountant? Neem dan direct contact met ons op. Wij maken graag een pakket op maat voor jouw ZZP administratie.

Gratis E-book


Word nieuwsbriefabonnee en ontvang de gratis download "De vijf meestgestelde vragen door ZZP-ers"

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ZZP administratie voor zelfstandige ondernemers

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp´er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt.

ZZP-Next advies?