• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Alsnog je papieren boekhouding de deur uit? Nu voor €750,- inclusief aangifte inkomstenbelasting 2017! 

Ben je nog steeds aan het rommelen met een papieren administratie? En zie je op tegen alle rompslomp van het overstappen naar een online boekhouding… Lees dan vooral nu verder!

Wacht niet tot volgend jaar

Denk jij ook dat het alweer te laat is om de stap te maken naar online boekhouden? Veel ondernemers denken dat ze moeten wachten met online tot het nieuwe jaar, maar dat hoeft niet. Tot eind december 2017 is het bij ZZP-Next  mogelijk om per direct over te stappen, met alle voordelen van dien:

  • Volledige digitale administratie
  • Duidelijke en actuele overzichten
  • Eenvoudige belastingaangiften.
  • Aangifte inkomstenbelasting 2017

Wij verwerken heel 2017 in ons online boekhoudpakket en verzorgen de aangifte inkomstenbelasting 2017 voor de prijs van €750 exclusief btw.

Actie beperkt beschikbaar

Reageer je voor 31 december 2017 dan heeft ZZP-Next de ondernemersactie Direct digitaal 2017, om ZZP- ondernemers te helpen bij de omzetting van hun boekhouding naar online. Met een snelle actie worden alle administratieve zaken van de afgelopen jaar ondergebracht in het online boekhouden systeem. Je hebt daardoor per 1 januari met terugwerkende kracht je financiële en fiscale zaken helemaal digitaal op orde. Inclusief de handige app voor het inboeken van je bonnetjes. Plus de bijbehorende overzichten en archivering.

Actie beperkt beschikbaar! Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op: 

Eindejaarsactie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ZZP administratie voor zelfstandige ondernemers

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp´er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt.

ZZP-Next advies?