Menu

Een accountant is erg handig om in te huren wanneer je ZZP’er bent. Als ZZP’er heb je het altijd druk en eigenlijk helemaal geen tijd voor de administratie en alles daaromheen. Daarom is ZZP-Next er voor jou. Wij ondersteunen ZZP’ers bij hun administratieve werkzaamheden, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen vakgebied. Ook Accountant Ede is voor iedereen uit de regio Ede die een ZZP’er nodig heeft.

Groeien als ZZP’er

Als financieel partner van ZZP’ers helpt ZZP-Next ondernemers te laten groeien. ZZP-Next is er voor de ZZP administratie en onbeperkt persoonlijk advies. Je kunt actieve betrokkenheid verwachten, waardoor jij je kunt richten op het laten groeien van de onderneming.

Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van ondersteunen en adviseren van zelfstandige ondernemers, kan ZZP-Next elke ZZP’er van dienst zijn. Wij streven ernaar om ZZP’ers meer en betere service te bieden. Wat je bij ZZP-Next kunt verwachten op een rijtje:

  • Persoonlijk advies en een betrokken accountant
  • Online boekhouden
  • Een vaste prijs voor een pakket

Online boekhouden in Ede

Als klant van ZZP-Next kun je online boekhouden. Dit betekent dat je altijd en overal bezig kunt zijn met de boekhouding. Een groot voordeel, want dit betekent dat je niet op één plek hoeft te zijn om bezig te zijn met boekhouden. Daarnaast blijft de boekhouding online bewaard.

Pakket voor een vaste prijs

Wat ZZP-Next onderscheidt van andere accountants in Ede, is dat je een vaste prijs per maand betaald voor een accountants-pakket. Er is keuze tussen 5 verschillende pakketten, met elk een verschillende prijs. Je kunt onze diensten al afnemen vanaf €45,00 per maand.

Ik zoek een accountant vlakbij Ede

Een betrouwbare accountant, voor de prijs van een boekhouder. Een accountant vlakbij Ede. Dat is ZZP-Next. Gebruik maken van onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Starten als ZZP’er? Dan kun je je ook inschrijven voor één van onze gratis startersavonden. Op deze avond bespreken we alles waar je als beginnende ZZP’er rekening mee moet houden.

Gratis E-book


Word nieuwsbriefabonnee en ontvang de gratis download "De vijf meestgestelde vragen door ZZP-ers"

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ZZP administratie voor zelfstandige ondernemers

Voor een vast bedrag per maand (abonnement) ben je als zzp´er verzekerd van onbeperkt deskundig advies en actieve betrokkenheid. Vragen? ZZP-Next heeft de antwoorden. Ook handig: je boekhouding staat voortaan volledig online op een veilige plek in de cloud. Daardoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers. Waar en wanneer je maar wilt.

ZZP-Next advies?